انگیزهمقالات

عصب شناسان معتقدند که این ۵ عادت مغزی شما را باهوش تر می کند

0
عصب شناسان MIT معتقدند که این 5 عادت مغزی می تواند افراد باهوش تری را به وجود آورد. ‍در ادامه با تاب روان همراه باشید.
آی کیو تا حد زیادی ثابت است اما هوش به محتوا و رویکرد بستگی دارد. اگر به یک کودک در سطوح دبستاتی یک تست آی کیو بدهید و همان تست را در بزرگسالی او نیز تکرار کنید، نتایج تقریبا ثابتی را دریافت خواهید کرد. این بدان معناست که قدرت اسب بخار ذهنی ما تا حد زیادی ثابت است.
اما هوشمندی شما به شکل گسترده ای در حال نوسان است. عملکرد فکری، بسیار پیچیده تر از سخت افزار است؛ علاوه بر این، به شرایط، رویکرد و عادت ها نیز بستگی دارد.
شما نمی توانید خود را به یک نابغه ی مادرزادی تبدیل کنید، اما می توانید سطح هوشمندی خود را افزایش یا کاهش دهید. اما چگونه؟ یکی از عصب شناسان MIT به نام Ed Boyden با ارائه ی راهکارهایی برای “خلاق بودن، متفکر و قدرتمند بودن در دنیایی که مشکلات آن بسیار پیچیده هستند”، ما را راهنمایی می کند.
برای افزایش قدرت ذهنی خود پیشنهاد می کنیم که به خواندن این مطلب ادامه دهید.
1. دائما همه چیز را باهم ترکیب کنید
اد بویدن در مقاله ی خود می نویسد: “هیچگاه منفعلانه چیزی را نخوانید. زمانیکه در حال خواندن چیزی هستید، حاشیه نویسی کنید، مدل بسازید، فکر کنید و چیزها را با هم ترکیب کنید. حتی زمانی که می دانید مسائل مقدماتی را می خوانید نیز به این کار ادامه دهید.” پیشنهادات زیادی برای دستیابی تاثیر گذار به این هدف وجود دارند.
2. یاد بگیرید که چطور بیاموزید
بویدن می گوید: “یکی از استعدادهای مهم در قرن بیست و یکم، توانایی یادگیری سریع هر چیزیست، پس پیشنهاد می کنیم که این استعداد را گسترش دهید. بدانید که مغز شما چگونه کار می کند.”
3. از کارهای احتمالی نقشه درست کنید
این مورد یکی از نمونه های ساده اما قدرتمندی است که به ذهن بیشتر افراد نمی رسد. بویدن پیشنهاد می کند: “تمام کارهایی که باید انجام دهید را روی یک کاغذ بکشید. روی نقشه ی نقاشی شده ی خود به دنبال کارهایی بگردید که انجام دادن آنها به کار دیگر بستگی دارد. سپس کارهایی را پیدا کنید که مستقل هستند و با موارد دیگر در ارتباط نیستند؛ شما باید این کارها را در اولویت قرار دهید.”
4. به سرعت شکست بخورید
اینطور که به نظر می رسد، بویدن با یکی از شعارهای سیلیکون ولی موافق است. “این احتمال وجود دارد که در اولین تلاش، موفق نشوید، اما به هر حال این کار را به سرعت انجام دهید و از آن عبور کنید. از چیزهایی که به خطا منجر می شوند، مدرک درست کنید تا از این طریق بتوانید نحوه ی تشخیص موارد مورد نظر را بیاموزید، سپس به سرعت از این مرحله عبور کنید.”
5. بهترین شیوه ها را یادداشت کنید
بویدن در این باره می گوید: “همزمان با توسعه ی مهارت های خود، پروتکل های بهترین شیوه ها را یادداشت کنید. بدین ترتیب، زمانی که به کارهایی که انجام داده اید، رجوع می کنید، می توانید از آنها یک روتین تهیه کنید.”

 

منبع: یوکن

نظرات

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *